Prijzen 2021 – 2022

Flexibele trainingskaart

De trainingen van de flexibele trainingskaart kunt u online boeken en verplaatsen (24 uur van tevoren) zo vaak u maar wilt. U kunt alle trainingen van tevoren afspreken, maar dit hoeft niet. Voor zowel kinderen als volwassenen geldt hier dezelfde prijs, waardoor er bij beide groepen niet meer dan 2 personen tegelijk op de baan staan.

Profiteert u liever van een flink prijsvoordeel? En boekt u liever uw trainingen op dezelfde dag en tijd minimaal 5 weken achter elkaar? Maak dan gebruik van één van onze cursusaanbiedingen!

Een training van 60 minuten bestaat uit 3 sessies van 10 minuten actief skiën op de rolskibaan.

Flexibele trainingen
2 trainingen € 77,00
3 trainingen € 114,50
4 trainingen € 151,50
5 trainingen € 188,00
6 trainingen € 224,00
7 trainingen € 259,50
Direct boeken

Privé skiles of snowboardles

Het is bij ons ook mogelijk om een privéles van 60 minuten te boeken. Helemaal voor u alleen of samen met uw vriend(in) of kind, u krijgt dan alle aandacht van de leraar.

Een privéles is inclusief materiaal, piste toegang en leraar voor de prijs van € 145,- per les.

Boek een privéles

Lastminute trainingen

Ook hebben wij de mogelijkheid om tegen een speciaal voordeeltarief de laatste plekken op te vullen! Maak een keuze uit de laatst beschikbare vrije plaatsen voor de komende 24 uur.

Lastminute trainingen boeken
Online voordeeltarief
€ 26,50 per training
Direct Boeken

Kinderpartijtje skiën en snowboarden.

Tevreden gezichten en plezier is gegarandeerd met onze scherp geprijsde kinderpartijtjes, kinderfeestjes skiën en snowboarden! De kinderen zullen er nog lang over napraten. Anders dan bij onze kinderlessen, maakt de leraar er een feestje van. Op een gezellige en verantwoorde wijze krijgen de kinderen les in skiën of snowboarden. De leraar zal inspelen op het niveau van de groep en per deelnemer.

Voorafgaande aan het aanmeten van de ski’s of snowboards is er alle ruimte om de cadeautjes aan de jarige te geven. Ook na het skiën of snowboarden is dat mogelijk. Onze kleinschaligheid ten opzichte van de sneeuwbanen in onze regio is in uw voordeel. Elke groep, klein of groot verdwijnt niet in de massa, maar krijgt onze persoonlijke aandacht.

Kinderpartijtjes
Maximaal 6 kinderen € 115,00
Maximaal 8 kinderen € 145,00
* Inclusief materiaal, pistetoegang, leraar.
Kinderfeestje boeken